Osteopaat in Abcoude

Zoek je een osteopaat in Abcoude voor jezelf of voor je kind? Ik, osteopaat Jeroen Jonker, verwelkom je of jullie dan graag op dinsdagmiddag of vrijdagmiddag in mijn praktijk in Abcoude. In het ‘Realax Zentrum’ aan de Hoogstraat 1a behandel ik patiënten van alle leeftijden. De osteopathie behandeling in Abcoude is gericht op de anatomie van jouw lichaam.

Geïnteresseerd in een gesprek en behandeling, zodat we kunnen kennismaken? Maak dan vandaag nog een afspraak via de online agenda. Ik zie je graag verschijnen in mijn praktijk in Abcoude! Voor meer informatie ben ik telefonisch bereikbaar op 06 57 321 921.

Contact opnemen Afspraak maken

 • Gericht op anatomie
 • Denkt mee met jouw problemen
 • Afspraak snel gemaakt

Wat doet een osteopaat in Abcoude?

Als osteopaat in Abcoude ben ik een deskundige in de beoordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam. Een osteopathie behandeling in Abcoude is een veilige en effectieve methode om klachten als hoofdpijn en nekpijn te verlichten of weg te nemen. Hierbij geldt: de osteopaat mag alleen zijn handen gebruiken tijdens de behandeling.

Osteopathie behandeling in Abcoude voor volwassenen

Een osteopaat is getraind om bewegingsverlies te voelen en te bepalen of dit in relatie staat tot je klachten. De klachten en de plek waar ik behandel zitten niet per se op dezelfde plek. Want zoals je wellicht wel weet: in je lichaam staat alles met elkaar in verbinding.

Welke lichamelijke klachten bij volwassenen behandel ik als osteopaat zoal in mijn praktijk in Abcoude? Hieronder volgt een overzicht met klachten die kunnen worden verholpen door een osteopathie behandeling in Abcoude:

 • Zwangerschapsproblemen
 • Burn-out
 • Hoofdpijn/migraine
 • Sportblessures
 • Buikpijn en andere maagklachten
 • Rugpijn, nekpijn en schouderpijn

Contact opnemen Afspraak maken

Osteopaat Weesp
Osteopaat in Aalsmeer

Ik luister naar je verhaal

Als osteopaat in Abcoude neem ik de tijd om goed naar je te luisteren en om je lichaam te onderzoeken. Daarnaast leer ik je over de achtergronden van je probleem en wat je zelf kunt doen aan deze klacht om je gezondheid te verbeteren.

Voor baby’s en kinderen

Osteopathie kan ook baat hebben voor baby’s en kinderen. Heeft jouw baby bijvoorbeeld last van darmkrampjes, huilbuien of slaapproblemen? Als kinderosteopaat in Abcoude ga ik op zoek naar deze spanningen en los ik deze op door middel van zachte en veilige technieken.

Al wat oudere kinderen kunnen ook een osteopathie behandeling ondergaan in Abcoude. Als ze in hun bewegingsvrijheid worden beperkt en moeilijker kunnen bewegen door bijvoorbeeld blessures. Ik onderzoek of alle weefsels voldoende kunnen bewegen en of het kind ongemakken ervaart in het lichaam.

Osteopaat Aalsmeer

Maak een afspraak met de osteopaat in Abcoude

Ervaar jij of je kind lichamelijke klachten en sta je open voor een osteopathie behandeling in Abcoude? Maak dan gelijk een afspraak bij Jeroen Jonker, osteopaat in Abcoude. Op dinsdag- of vrijdagmiddag ben ik op de genoemde locatie beschikbaar voor behandelingen. Mocht je vragen hebben over de behandeling, mag je gerust contact met me opnemen. Mijn telefoonnummer is 06 – 57 32 19 21.

Ik ben als osteopaat ook werkzaam in Sassenheim.

Relax Zentrum
Hoogstraat 1a
1391G Abcoude

https://www.relaxzentrum.nl/

Contact opnemen

Wat vinden klanten van Jeroen Jonker?

Osteopaat Lisse | Jeroen Jonker IconOsteopaat Lisse | Jeroen Jonker

Nassaustraat 31, Lisse

5,0 44 reviews

 • Avatar Jamie Ouderdorp ★★★★★ in de afgelopen week
  Wegens langdurige pijnklachten in mijn onderrug/bilspier bij Jeroen terecht gekomen. Iets waar de fysio niet uit kwam, was … More bij Jeroen binnen een half uur 'geregeld'. Nu nergens last meer van en ik ben super tevreden! Heel veel kennis en een goede benadering! Echt een aanrader.
 • Avatar Barbara de Klerk ★★★★★ 6 maanden geleden
  Twee keer langs geweest bij Jeroen met mijn dochtertje (inmiddels 4 maanden). De eerste keer omdat zij erg onrustig was en … More een voorkeursligging met haar hoofd naar rechts had. De tweede keer was vanwege heupdysplasie. Na de eerste afspraak merkte ik meteen dat zij veel rustiger was en ook dat zij haar nek veel vrijer kon bewegen. Na de tweede afspraak merkte ik ook verschil, ze was eerst wat meer aan het jammeren bij aanraken maar na een paar dagen kon zij haar benen veel verder spreiden. Over een paar weken weer naar het ziekenhuis voor een echo, hopelijk heeft het effect gehad!Jeroen is heel prettig in de omgang. Hij stelt aan het begin van het consult een aantal vragen en luistert rustig naar je verhaal. Daarna gaat hij aan de slag en doet dit op een hele ontspannen manier. Ik zou Jeroen zeker aanraden als osteopaat.
 • Avatar Marianne Timmers ★★★★★ 8 maanden geleden
  Daar ik al enige mnd last had van tintelende vingers in beiden handen,en fysio niets verlichte,kwam ik na te Google bij Jeroen … More terecht. Zijn website sprak mij erg aan,en het online reserveren verliep prima vd 1e x.Jeroen luisterde goed,én wist vaak al sneller dan ik zelf, waar de klacht zit.Ik had na 2 behandelingen al goed resultaat en na de 3e x was het probleem zo goed als 99% verholpen.Ook zijn kennis over stress en wat het met je organen doet,is door zijn duidelijke uitleg voor mij een eyopener geweest om het nu eens echt echt rustiger aan te doenIk blijf nu in onderhoud bij Jeroen om mijn nek/schouders goed soepel te houden.
 • Avatar Sylvia van den Berg ★★★★★ 9 maanden geleden
  Van de psychotherapeut kreeg ik een advies om bij Jeroen Jonker een afspraak te maken.Dat kon dezelfde week digitaal ingepland … More worden. Snel en duidelijk.Jeroen gaat niet uitgebreid anamnese doen maar hij vraagt de belangrijkste items en gaat beginnen met de behandeling.Tijdens de behandeling vraagt en legt hij duidelijk uit.Bij mij was een fysieke burn-out geconstateerd.Omdat je zelf ook kan helpen met het herstel was het advies proberen te ontspannen door bijvoorbeeld yoga en ook blijven bewegen, wel gedoseerd. Geen stress.Een lichamelijke klacht komt niet in één dag tot stand dus kost het ook wat tijd en geduld om de klacht op te lossen.Ik ben blij met het resultaat, zo ben ik weer in balans en kan binnenkort mijn werkzaamheden hervatten.Bedankt Jeroen.

Veelgestelde vragen

Wat is een osteopaat?

Mijn naam is Jeroen Jonker en als osteopaat ben ik onder meer actief in Abcoude, Amsterdam en Sassenheim. Een osteopaat is iemand die deskundig is op het gebied van beweeglijkheid, en de samenhang tussen alle weefsels in het lichaam. Met deze kennis kan een osteopaat diverse klachten op een veilige en effectieve manier behandelen, zodat deze klachten verlicht of geheel weggenomen worden. De osteopaat gebruikt hiervoor enkel zijn handen.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Welke klachten kan een osteopaat behandelen?

Als osteopaat kan ik allerlei verschillende klachten behandelen. In het bijzonder ben ik gespecialiseerd in het behandelen van de volgende klachten: zwangerschapsproblemen, burn-out, hoofdpijn/migraine, sportblessures, buikpijn en andere maagklachten, rugpijn, nekpijn en schouderpijn.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Wat kost een behandeling voor een osteopaat?

Een intake behandeling kost bij mij 90 euro, voor een behandeling van 45 minuten. Vervolgafspraken (van 30 minuten) kosten daarna 65 euro per afspraak. Mensen met een zorgverzekering met aanvullende dekking komen mogelijk in aanmerking voor vergoeding van deze kosten.

Neem gerust contact op voor meer informatie over mijn tarieven.

Voor wie is osteopathie?

Osteopathie heeft zowel baat voor volwassenen als baby’s en kinderen. Ik ben ook actief als kinderosteopaat en kan door middel van zachte en veilige technieken op zoek gaan naar spanningen, en deze vervolgens verhelpen.

Meer weten? Neem gerust contact op.