Osteopaat in Amsterdam

Wil jij een bezoek brengen aan een osteopaat in Amsterdam? Dan wil ik me graag even voorstellen: mijn naam is Jeroen Jonker en ik ben de eigenaar van de gelijknamige osteopathiepraktijk in Amsterdam Centrum aan de Hobbemakade. Zowel volwassenen als baby’s en kinderen kunnen bij mij terecht voor een osteopathie behandeling in Amsterdam.

Als osteopaat ben ik werkzaam in heel Amsterdam: van Amsterdam Noord en Amsterdam Oost tot Amsterdam Zuid (de Pijp), Amsterdam Zuidoost, Amsterdam West en Amsterdam Nieuw West. Ook heb ik een praktijk in Abcoude aan de Hoogstraat. Op dinsdagmiddag en donderdagmiddag behandel ik hier patiënten.

Contact opnemen Afspraak maken

  • Gericht op anatomie
  • Denkt mee met jouw problemen
  • Afspraak snel gemaakt

Hoe werkt osteopathie in Amsterdam?

Osteopathie is een veilige en effectieve behandelmethode voor het oplossen van tal van lichamelijke klachten. Bij een osteopathie behandeling in Amsterdam wordt de bewegelijkheid van jouw lichaamsweefsel op deskundige wijze beoordeeld. Hierbij maakt de osteopaat enkel gebruik van de handen. Daarna wordt de bewegelijkheid van je lichaamsweefsel verbeterd om de genezing te stimuleren.

Osteopathie voor volwassenen

Als osteopaat in Amsterdam ben ik getraind om bewegingsverlies te voelen en om te bepalen of dit in relatie staat tot jouw klachten. Immers: alles in het lichaam staat met elkaar in verbinding. Daarnaast luister ik goed naar jouw verhaal, zodat ik kan aangeven wat jij zelf kunt doen aan je klacht.

Welke lichamelijke klachten bij volwassenen worden verholpen door osteopathie behandeling(en) in Amsterdam? Een overzicht met klachten die zoal behandeld worden in mijn praktijk:

  • Zwangerschapsproblemen
  • Burn-out
  • Hoofdpijn/migraine
  • Sportblessures
  • Buikpijn en andere maagklachten
  • Rugpijn, nekpijn en schouderpijn

Contact opnemen Afspraak maken

Maak gelijk een afspraak zodat we met elkaar kunnen kennismaken in mijn praktijk. Een afspraak maken gaat heel eenvoudig via mijn online agenda. Mocht je nog vragen hebben: ik ben telefonisch bereikbaar op 06 – 57 32 19 21. Of stuur gerust een e-mail naar info@jeroenjonker.nl.

Osteopaat in Sassenheim

Osteopaat in Amsterdam voor baby en kind

Baby’s en kinderen kunnen spanningen voelen door een stressvolle geboorte of blessures. Daarom werk ik ook als kinderosteopaat voor baby’s en kinderen. Bij baby’s ga ik op zoek naar de spanningen en los ik deze op door middel van zachte en veilige technieken. Die spanningen kunnen tot uiting komen door darmkrampjes, huilen of een voorkeursbehandeling.

Kinderen kunnen blessures oplopen door te sporten of te ravotten. Als osteopaat in Amsterdam onderzoek ik of alle weefsels nog voldoende kunnen bewegen en of het kind ongemakken ervaart in het lichaam. Meer informatie vind je op deze pagina.

Tarieven en vergoedingen

Osteopathie behandelingen worden gedeeltelijk vergoed vanuit het aanvullende zorgverzekeringspakket. Ga bij je eigen verzekering na hoeveel er precies vergoed wordt.

De tarieven die ik hanteer zijn: één behandeling (45 minuten) is 90 euro, een vervolgafspraak duurt doorgaans 30 minuten. De kosten voor een korte afspraak is 63 euro. Het intakegesprek voor baby of kind tot 12 jaar kost 75 euro. De vervolgafspraak van 30 minuten is 50 euro.

osteopathie bij volwassenen

Goede osteopaat in Amsterdam gezocht?

Maak vandaag nog online een afspraak en wellicht zien we elkaar snel in mijn praktijk in Amsterdam aan de Hobbemakade 7. Heb je vooraf vragen over de behandeling? Neem dan gerust contact met me op via 06 – 57 32 19 21.

Sportquest Amsterdam
Hobbemakade 7
1071XK Amsterdam

www.sportquest.nl

Contact opnemen