Osteopaat in Uithoorn en omgeving

Op zoek naar een osteopaat in Uithoorn? Heb je lichamelijk klachten en denk je dat osteopathie wel eens een uitkomst voor je kan zijn? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik verwelkom je graag in mijn praktijk en kijk graag naar wat ik voor jou kan betekenen.

Ben je geïnteresseerd in een osteopathie behandeling, of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met mij op via: 06-57321921 of plan je afspraak in de online agenda.

Contact opnemen Afspraak maken

 • Gericht op anatomie
 • Denkt mee met jouw problemen
 • Afspraak snel gemaakt

Jeroen Jonker, osteopaat in Uithoorn

Ik ben Jeroen Jonker, osteopaat in Uithoorn en omstreken. De vraag ‘wat is er nodig om te herstellen?’ houdt me bezig. Naast algemeen osteopaat, ben ik kinderosteopaat en ben ik bezig met de opleiding tot gecertificeerd sportosteopaat. Ik help jou en je kind of baby graag van lichamelijke klachten af.

Wat is osteopathie?

Osteopathie is een behandeling waarbij gekeken wordt naar de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van de weefsels in het lichaam. Wanneer deze beweeglijkheid of onderlinge samenhang verminderd is, kan dit leiden tot klachten. Deze klachten kunnen middels osteopathie verholpen worden. Een osteopaat gebruikt voor zijn behandeling geen medicijnen of apparatuur, alleen zijn handen.

Osteopaat Weesp
Osteopaat in Aalsmeer

Waar kan ik je bij helpen?

Met behulp van osteopathie worden klachten met de handen verholpen om natuurlijke lichaamsfuncties te herstellen. Als osteopaat zoek ik naar de bewegingsbeperkingen in het lichaam en los ik deze op. De behandeling is bij bijna alle klachten nagenoeg hetzelfde. Ik heb onder andere volgende klachten mogen behandelen in mijn praktijk:

 • Artrose
 • Buikpijn
 • Maagklachten
 • Ischias

Kinderen en baby’s

Osteopathie kan ook worden toegepast op kinderen en baby’s. Wanneer baby’s een moeilijke start hebben gehad, kan dit namelijk voor veel stress in het lichaam zorgen. Deze stress kan weer leiden tot klachten als: darmkrampen, Kiss syndroom en motorische problemen.
Ook bij wat oudere kinderen kan osteopathie een oplossing zijn. Zo kan het zijn dat je kind een blessure oploopt of andere ongemakken in het lichaam ervaart. Ik kan kinderen helpen die de volgende klachten ervaren:

 • ADHD – ADD
 • Gebit en kaakproblemen
 • Slaapproblemen
 • Voedselallergieën en intolerantie
Osteopaat Aalsmeer

Kosten

Wanneer je bij mij in de praktijk een afspraak inplant heb je de keuze uit een korte of een lange afspraak. Een lange afspraak duurt 45 minuten en kost €90, een korte afspraak duurt 30 minuten en kost €63. Deze kosten kunnen gedeeltelijk vergoed worden door de ziektekostenverzekeraar, maar of en hoeveel je vergoed krijgt verschilt per verzekeraar.

Neem contact op met de osteopaat in Uithoorn

Osteopathie kan jou helpen om weer soepel te kunnen bewegen en ik help je daar graag bij. Wil je meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via: 06-57321921 of e-mail
Wanneer je direct een afspraak in wil plannen, kan dit eenvoudig via mijn online agenda.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Wat is een osteopaat?

Mijn naam is Jeroen Jonker en als osteopaat ben ik onder meer actief in Abcoude, Amsterdam en Sassenheim. Een osteopaat is iemand die deskundig is op het gebied van beweeglijkheid, en de samenhang tussen alle weefsels in het lichaam. Met deze kennis kan een osteopaat diverse klachten op een veilige en effectieve manier behandelen, zodat deze klachten verlicht of geheel weggenomen worden. De osteopaat gebruikt hiervoor enkel zijn handen.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Welke klachten kan een osteopaat behandelen?

Als osteopaat kan ik allerlei verschillende klachten behandelen. In het bijzonder ben ik gespecialiseerd in het behandelen van de volgende klachten: zwangerschapsproblemen, burn-out, hoofdpijn/migraine, sportblessures, buikpijn en andere maagklachten, rugpijn, nekpijn en schouderpijn.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Wat kost een behandeling voor een osteopaat?

Een intake behandeling kost bij mij 90 euro, voor een behandeling van 45 minuten. Vervolgafspraken (van 30 minuten) kosten daarna 65 euro per afspraak. Mensen met een zorgverzekering met aanvullende dekking komen mogelijk in aanmerking voor vergoeding van deze kosten.

Neem gerust contact op voor meer informatie over mijn tarieven.

Voor wie is osteopathie?

Osteopathie heeft zowel baat voor volwassenen als baby’s en kinderen. Ik ben ook actief als kinderosteopaat en kan door middel van zachte en veilige technieken op zoek gaan naar spanningen, en deze vervolgens verhelpen.

Meer weten? Neem gerust contact op.