Osteopaat in Weesp

Zoek jij een osteopaat in Weesp die jou of je kind kan behandelen bij lichamelijke klachten? Ik, Jeroen Jonker, help je daar graag bij in mijn praktijk in Weesp. Ik behandel patiënten van alle leeftijden, van baby’s tot volwassenen. Met mijn osteopathie behandelingen richt ik me op het verlichten of wegnemen van lichamelijke problemen. Daarbij kan je denken aan bijvoorbeeld rugpijn, nekpijn of buikpijn.

Heb je interesse in een osteopathie behandeling die jouw lichamelijke problemen verlicht of wegneemt? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je in mijn praktijk. Maak een afspraak via de online agenda of neem contact op.

Contact opnemen Afspraak maken

 • Gericht op anatomie
 • Denkt mee met jouw problemen
 • Afspraak snel gemaakt

Wat kan een osteopaat in Weesp voor je betekenen?

Als osteopaat in Weesp beoordeel ik de beweeglijkheid van jouw lichaam op deskundige wijze. Ik beoordeel daarbij de onderlinge samenhang van alle weefsels in het lichaam. Dat houdt in dat ik je bij lichamelijke problemen help, zodat je weer soepel kan bewegen. Een osteopaat is erin getraind om bewegingsverlies te voelen en te bepalen of dit in relatie staat tot de problemen die je ervaart. Jouw hele lichaam staat met elkaar in verbinding. Dat betekent dat ik niet per se de plek behandel waar jij pijn hebt, maar wel een plek die ermee in verbinding staat.

Hieronder vind je een opsomming van de lichamelijke klachten van volwassenen die ik behandel of verhelp in mijn praktijk in Weesp:

 • Zwangerschapsproblemen
 • Burn-out
 • Hoofdpijn/migraine
 • Sportblessures
 • Buikpijn en andere maagklachten
 • Rugpijn, nekpijn en schouderpijn

Contact opnemen Afspraak maken

Osteopaat Weesp
Osteopaat Weesp

Osteopathie behandeling in Weesp

Een osteopaat in Weesp gebruikt alleen zijn handen. Ik maak dus geen gebruik van andere hulpmiddelen, zoals medicijnen of apparatuur. Voor en tijdens een behandeling neem ik de tijd om goed naar je te luisteren en je lichaam te onderzoeken. Een osteopaat zoekt naar de kern van het probleem. Wanneer deze gevonden is, geef ik je een advies over wat je kan doen om je problemen en gezondheid te verbeteren.

Osteopathie wordt, vanuit het aanvullende pakket, gedeeltelijk vergoedt door de ziektekostenverzekeraar. Het aantal benodigde behandelingen is over het algemeen niet veel, maar de vergoeding verschilt per verzekering. Ik raad je daarom aan informatie op te zoeken over de vergoeding van osteopathie bij jouw verzekeraar.

Osteopathie voor baby’s en kinderen

Een osteopathie behandeling in Weesp is ook nuttig voor baby’s en kinderen met klachten. Een osteopaat kan jouw kind bijvoorbeeld behandelen bij darmkrampjes, huilbuien of slaapproblemen. Bij wat oudere kinderen behandelt een osteopaat problemen die ervoor zorgen dat een kind moeilijker kan bewegen, bijvoorbeeld door een blessure. Net als bij volwassenen zoek ik naar de kern van deze klacht en verhelp ik deze met behulp van zachte en veilige technieken.

Osteopaat in Hoofddorp met een wit shirt tijdens een behandeling

Maak een afspraak met de osteopaat in Weesp

Wil jij hulp van een osteopaat in Weesp bij lichamelijke problemen? Maak dan een afspraak via de online agenda. Heb je vragen of wil je meer informatie over osteopathie? Neem gerust contact met me op, ik beantwoord je vragen graag.

Als osteopaat werk ik niet alleen in Weesp, maar ook in Abcoude, Nieuw-Vennep, Sassenheim, Hillegom, Noordwijk, Aalsmeer en Uithoorn. Wie weet zien we elkaar binnenkort in mijn praktijk.

Contact opnemen

Wat vinden klanten van Jeroen Jonker?

Osteopaat Lisse | Jeroen Jonker IconOsteopaat Lisse | Jeroen Jonker

Nassaustraat 31, Lisse

5,0 44 reviews

 • Avatar Jamie Ouderdorp ★★★★★ in de afgelopen week
  Wegens langdurige pijnklachten in mijn onderrug/bilspier bij Jeroen terecht gekomen. Iets waar de fysio niet uit kwam, was … More bij Jeroen binnen een half uur 'geregeld'. Nu nergens last meer van en ik ben super tevreden! Heel veel kennis en een goede benadering! Echt een aanrader.
 • Avatar Barbara de Klerk ★★★★★ 6 maanden geleden
  Twee keer langs geweest bij Jeroen met mijn dochtertje (inmiddels 4 maanden). De eerste keer omdat zij erg onrustig was en … More een voorkeursligging met haar hoofd naar rechts had. De tweede keer was vanwege heupdysplasie. Na de eerste afspraak merkte ik meteen dat zij veel rustiger was en ook dat zij haar nek veel vrijer kon bewegen. Na de tweede afspraak merkte ik ook verschil, ze was eerst wat meer aan het jammeren bij aanraken maar na een paar dagen kon zij haar benen veel verder spreiden. Over een paar weken weer naar het ziekenhuis voor een echo, hopelijk heeft het effect gehad!Jeroen is heel prettig in de omgang. Hij stelt aan het begin van het consult een aantal vragen en luistert rustig naar je verhaal. Daarna gaat hij aan de slag en doet dit op een hele ontspannen manier. Ik zou Jeroen zeker aanraden als osteopaat.
 • Avatar Marianne Timmers ★★★★★ 8 maanden geleden
  Daar ik al enige mnd last had van tintelende vingers in beiden handen,en fysio niets verlichte,kwam ik na te Google bij Jeroen … More terecht. Zijn website sprak mij erg aan,en het online reserveren verliep prima vd 1e x.Jeroen luisterde goed,én wist vaak al sneller dan ik zelf, waar de klacht zit.Ik had na 2 behandelingen al goed resultaat en na de 3e x was het probleem zo goed als 99% verholpen.Ook zijn kennis over stress en wat het met je organen doet,is door zijn duidelijke uitleg voor mij een eyopener geweest om het nu eens echt echt rustiger aan te doenIk blijf nu in onderhoud bij Jeroen om mijn nek/schouders goed soepel te houden.
 • Avatar Sylvia van den Berg ★★★★★ 9 maanden geleden
  Van de psychotherapeut kreeg ik een advies om bij Jeroen Jonker een afspraak te maken.Dat kon dezelfde week digitaal ingepland … More worden. Snel en duidelijk.Jeroen gaat niet uitgebreid anamnese doen maar hij vraagt de belangrijkste items en gaat beginnen met de behandeling.Tijdens de behandeling vraagt en legt hij duidelijk uit.Bij mij was een fysieke burn-out geconstateerd.Omdat je zelf ook kan helpen met het herstel was het advies proberen te ontspannen door bijvoorbeeld yoga en ook blijven bewegen, wel gedoseerd. Geen stress.Een lichamelijke klacht komt niet in één dag tot stand dus kost het ook wat tijd en geduld om de klacht op te lossen.Ik ben blij met het resultaat, zo ben ik weer in balans en kan binnenkort mijn werkzaamheden hervatten.Bedankt Jeroen.

Veelgestelde vragen

Wat is een osteopaat?

Mijn naam is Jeroen Jonker en als osteopaat ben ik onder meer actief in Abcoude, Amsterdam en Sassenheim. Een osteopaat is iemand die deskundig is op het gebied van beweeglijkheid, en de samenhang tussen alle weefsels in het lichaam. Met deze kennis kan een osteopaat diverse klachten op een veilige en effectieve manier behandelen, zodat deze klachten verlicht of geheel weggenomen worden. De osteopaat gebruikt hiervoor enkel zijn handen.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Welke klachten kan een osteopaat behandelen?

Als osteopaat kan ik allerlei verschillende klachten behandelen. In het bijzonder ben ik gespecialiseerd in het behandelen van de volgende klachten: zwangerschapsproblemen, burn-out, hoofdpijn/migraine, sportblessures, buikpijn en andere maagklachten, rugpijn, nekpijn en schouderpijn.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Wat kost een behandeling voor een osteopaat?

Een intake behandeling kost bij mij 90 euro, voor een behandeling van 45 minuten. Vervolgafspraken (van 30 minuten) kosten daarna 65 euro per afspraak. Mensen met een zorgverzekering met aanvullende dekking komen mogelijk in aanmerking voor vergoeding van deze kosten.

Neem gerust contact op voor meer informatie over mijn tarieven.

Voor wie is osteopathie?

Osteopathie heeft zowel baat voor volwassenen als baby’s en kinderen. Ik ben ook actief als kinderosteopaat en kan door middel van zachte en veilige technieken op zoek gaan naar spanningen, en deze vervolgens verhelpen.

Meer weten? Neem gerust contact op.