H. Kod

5/5 H. Kod Een professioneel persoon die heel goed weet wat hij aan het doen is. Ik ben bij hem geweest voor rugklachten en voel me na de tweede behandeling al veel beter!

R. Vis

5/5 R. Vis Jeroen is een bekwame osteopaat. Hij straalt rust uit waardoor mijn dochter van 3 keurig bleef zitten en liggen. Haar slaapproblemen zijn na 1 behandeling grotendeels verholpen. Jeroen is begaan met zijn patiënt en laat je niet onnodig terugkomen.

N. Schaap

5/5 N. Schaap Mijn 5 sterren behoeft geen uitleg. Gewoon goed!!! Ervaar het zelf.

N. R

5/5 N. R Mijn nek en onderrug zaten vast, maar door op andere plaatsen wat los te maken ging dat vanzelf weg. Veel verbetering bij elke behandeling, heel bijzonder!

J. van Dokkum

5/5 J. van Dokkum Mensgericht en een heerlijke nerd in zijn vakgebied, Jeroen heeft zich meer dan bewezen, ik ben fan.

L. De Ruiter

5/5 L. De Ruiter 1 behandeling heeft al veel meer effect dan vele fysio-behandelingen bij nekklachten. Jeroen is een prettige behandelaar. Hij legt goed en duidelijk uit wat hij aan het doen is. En i.t.t. fysio aanzienlijk minder bijwerkingen van de behandelingen. Een aanrader!

D. Lambinon

5/5 D. Lambinon Jeroen is een hele fijne behandelaar. Legt alles heel goed uit en is deskundig. Hij heeft mij heel goed geholpen met mijn rugklachten en geeft ook nuttig leefstijl advies. Ik kan hem iedereen aanraden!

M

5/5 M Jeroen is zeer vakkundig als osteopaat. Neemt je serieus en kan goed uitleg geven in wat hij doet en welke behandeling hij geeft. Geeft ondersteunende adviezen sporten/beweging- voeding zodat de klacht beter hersteld, en jij je beter voelt.

A. Wiersma

5/5 A. Wiersma Na 1 behandeling af van mijn refluxklachten. huisarts zegt dat het door maagzuur komt. dus maagzuurremmers! Dankzij Jeroen klachtenvrij en medicijnvrij……helemaal super….onwijs bedankt Jeroen

B. de Klerk

5/5 B. de Klerk Twee keer langs geweest bij Jeroen met mijn dochtertje (inmiddels 4 maanden). De eerste keer omdat zij erg onrustig was en een voorkeursligging met haar hoofd naar rechts had. De tweede keer was vanwege heupdysplasie. Na de eerste afspraak merkte ik meteen dat zij veel rustiger was en ook dat zij […]