Osteopaat in Aalsmeer

Op zoek naar een osteopaat in Aalsmeer? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik, osteopaat Jeroen Jonker, verwelkom je graag in mijn praktijk. Als osteopaat los ik bewegingsbeperkingen in het lichaam op, waardoor lichamelijke klachten verlicht of weggenomen worden. Hierbij kun je denken aan schouderpijn en buikpijn, maar ook aan slaapproblematiek en artrose.

Ben je geïnteresseerd in een osteopathie behandeling of wil je meer informatie? Neem dan contact op via: 06-57321921 of maak gelijk een afspraak via de online agenda. Ik maak graag kennis met je.

Contact opnemen Afspraak maken

  • Gericht op anatomie
  • Denkt mee met jouw problemen
  • Afspraak snel gemaakt

Waar kan een osteopaat in Aalsmeer bij helpen?

Weefsels in het lichaam horen een zekere mate van beweging te vertonen. Wanneer dit niet het geval is, heeft dit een nadelige gevolgen op je gezondheid. Osteopathie helpt bij het herstellen van deze beweeglijkheid in weefsels, waardoor gezondheidsklachten vermindert of verholpen worden.

Volwassenen

Bij osteopathie worden klachten met de handen verholpen om natuurlijke lichaamsfuncties te herstellen. Van een terugkerende blessure, tot maagklachten, de behandeling is nagenoeg hetzelfde. Klachten waar je aan kunt denken zijn:

  • Arthritis
  • Bekkeninstabiliteit
  • Frozen shoulder
  • Slaapproblematiek
  • Whiplash

Ik beoordeel de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van weefsels van het lichaam. Door een behandeling worden lichamelijke klachten weggenomen en voel je je weer op-en-top fit.

Osteopaat Weesp
Osteopaat in Aalsmeer

Kinderen en baby’s

Ook voor klachten bij je baby of kind kan osteopathie een oplossing bieden. Zo behandel ik in mijn praktijk klachten als: darmkrampen, Kiss syndroom, zuigstoornissen, motorische problemen en verkoudheid. Als kinderosteopaat in Aalsmeer ga ik op zoek naar de oorzaak en los ik deze spanningen op door middel van zachte en veilige technieken.

Bij het opgroeien van kinderen vinden er veel (lichamelijke) veranderingen plaats. Groeispurten, slaapproblemen, maar ook bewegingsbeperkingen: veel klachten waarbij osteopathie een oplossing kan bieden. Door het losmaken van de weefsels zitten kinderen vaak al snel weer beter in hun vel.

Kosten osteopaat in Aalsmeer

Een intake behandeling duurt 45 minuten en kost €95. Ook kun je bij mij een korte afspraak inplannen van 30 minuten, de kosten die aan deze behandeling verbonden zijn, zijn €63. Over het algemeen is een laag aantal osteopathie behandeling nodig om je klachten te verhelpen.

Mijn praktijk is geregistreerd bij het NRO, het Nederlands Register der Osteopaten. Deze registratie zorgt ervoor dat de factuur declarabel is bij de zorgverzekeraar.
Osteopathie wordt door de ziektekostenverzekeraar deels vergoed vanuit het aanvullende pakket. Deze vergoeding verschilt per verzekeraar, dus over meer informatie over wat je verzekeraar vergoedt, verwijs ik je graag door naar de website van de desbetreffende verzekeraar.

Osteopaat Aalsmeer

Neem contact op met de osteopaat in Aalsmeer

Heb je (of heeft je kind) lichamelijke klachten waar osteopathie bij kan helpen? Maak dan een afspraak bij mij in de praktijk in Lisse. Een afspraak maken is erg eenvoudig en kan via deze agenda.

Als je vragen hebt of meer informatie wilt over osteopathie, mijn praktijk of mijn werkwijze, mag je gerust contact met me opnemen via 06-57321921 of info@jeroenjonker.nl

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Wat is een osteopaat?

Mijn naam is Jeroen Jonker en als osteopaat ben ik onder meer actief in Abcoude, Amsterdam en Sassenheim. Een osteopaat is iemand die deskundig is op het gebied van beweeglijkheid, en de samenhang tussen alle weefsels in het lichaam. Met deze kennis kan een osteopaat diverse klachten op een veilige en effectieve manier behandelen, zodat deze klachten verlicht of geheel weggenomen worden. De osteopaat gebruikt hiervoor enkel zijn handen.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Welke klachten kan een osteopaat behandelen?

Als osteopaat kan ik allerlei verschillende klachten behandelen. In het bijzonder ben ik gespecialiseerd in het behandelen van de volgende klachten: zwangerschapsproblemen, burn-out, hoofdpijn/migraine, sportblessures, buikpijn en andere maagklachten, rugpijn, nekpijn en schouderpijn.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Wat kost een behandeling voor een osteopaat?

Een intake behandeling kost bij mij 90 euro, voor een behandeling van 45 minuten. Vervolgafspraken (van 30 minuten) kosten daarna 65 euro per afspraak. Mensen met een zorgverzekering met aanvullende dekking komen mogelijk in aanmerking voor vergoeding van deze kosten.

Neem gerust contact op voor meer informatie over mijn tarieven.

Voor wie is osteopathie?

Osteopathie heeft zowel baat voor volwassenen als baby’s en kinderen. Ik ben ook actief als kinderosteopaat en kan door middel van zachte en veilige technieken op zoek gaan naar spanningen, en deze vervolgens verhelpen.

Meer weten? Neem gerust contact op.