Osteopaat in Sassenheim

Woon je in Sassenheim en ben je op zoek naar een osteopaat? Ik heet je dan graag welkom in mijn praktijk: mijn naam is Jeroen Jonker en ik heb een osteopathiepraktijk in het Medisch Centrum Lisse. In dit gezondheidscentrum aan de Nassaustraat 31 in Lisse zitten meerdere zorgverleners onder één dak. Vanuit Sassenheim is het met de auto 10 minuten rijden naar Lisse.

Sta je open voor een kennismaking? Maak dan direct een afspraak voor een eerste osteopathie behandeling nabij Sassenheim. Dit doe je door naar mijn online agenda te gaan en de stappen te volgen. Wil je vooraf een paar vragen stellen aan mij? Ik neem graag de tijd om je meer informatie te geven. Je kunt mij telefonisch bereiken via 06 57 321 921.

Contact opnemen Afspraak maken

 • Gericht op anatomie
 • Denkt mee met jouw problemen
 • Afspraak snel gemaakt

Hoe gaat een osteopaat in Sassenheim te werk?

Als je kampt met chronische klachten, aanhoudende pijn of sportblessures die maar niet overgaan, kan een osteopaat de oorzaak van deze klachten achterhalen. Waarom is de beweeglijkheid in jouw lichaam verminderd? Dit bewegingsverlies kan pijn en beperking tot gevolg hebben. Daardoor kan de kwaliteit van leven verminderen.

Osteopathie is een behandelmethode waarbij ik als osteopaat in Sassenheim middels gerichte vraagstelling en manueel onderzoek jouw klachten behandel. Onderzoek en behandeling vinden dus plaats vanuit een totaalbenadering van de klacht.

Osteopathie behandeling in Sassenheim

Een osteopaat is in staat om de verminderde beweeglijkheid van bepaalde lichaamsweefsels met hun handen op te sporen. Door middel van speciale technieken maakt een osteopaat deze weefsels weer beweeglijker. Net als bij volwassen, kan er bij kinderen en baby’s ook sprake zijn van bewegingsbeperking. In mijn praktijk behandel ik ook kinderen en baby’s.

Bij een osteopathie behandeling in Sassenheim is het uitgangspunt dat ik het bewegingsverlies voel en bepaal ik of dit in relatie staat tot jouw klachten. Ons lichaam is namelijk een eenheid. Het bewegingsapparaat, orgaansysteem en craniosacrale systeem zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar continu.

Contact opnemen Afspraak maken

Osteopaat Amsterdam
Osteopaat in Aalsmeer

De prijs van een osteopaat in Sassenheim

Welke tarieven hanteer ik als osteopaat in Sassenheim? De prijs voor een intake gesprek en osteopathie behandeling in Sassenheim is 95 euro. Deze behandeling duurt 45 minuten, een vervolg afspraak heeft een prijs van 65 euro. Gemiddeld heb je tussen de 3 tot 5 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Heb jij een aanvullend zorgverzekeringspakket? Dan worden de osteopathie behandelingen gedeeltelijk vergoed. De vergoeding verschilt per verzekering. Wil je weten hoe het zit met jouw zorgverzekering? Neem dan contact op met je zorgverzekeraar.

Osteopathie in de Bollenstreek

Als osteopaat werk ik in Sassenheim, Lisse. In Lisse heb ik een eigen praktijk. Voor osteopathie in de Bollenstreek kun je dus bij mij terecht. Naast algemeen osteopaat, ben ik ook kinderosteopaat en start ik binnenkort met de opleiding tot gecertificeerd sportosteopaat.

Osteopaat in Sassenheim gezocht?

Maak nu een afspraak

Zoek je een goede osteopaat in de buurt van Sassenheim? Maak dan kennis met Jeroen Jonker. Plan een afspraak via mijn online agenda, dan zien we elkaar gauw in het Medisch Centrum Lisse. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt over de behandeling. Ik sta je graag te woord. Mijn telefoonnummer is 06 – 57 32 19 21.

Medisch Centrum Lisse
Nassaustraat 31
2161RJ Lisse

https://www.medischcentrumlisse.nl/

Contact opnemen

Wat vinden klanten van Jeroen Jonker?

Osteopaat Lisse | Jeroen Jonker IconOsteopaat Lisse | Jeroen Jonker

Nassaustraat 31, Lisse

5,0 44 reviews

 • Avatar Jamie Ouderdorp ★★★★★ in de afgelopen week
  Wegens langdurige pijnklachten in mijn onderrug/bilspier bij Jeroen terecht gekomen. Iets waar de fysio niet uit kwam, was … More bij Jeroen binnen een half uur 'geregeld'. Nu nergens last meer van en ik ben super tevreden! Heel veel kennis en een goede benadering! Echt een aanrader.
 • Avatar Barbara de Klerk ★★★★★ 6 maanden geleden
  Twee keer langs geweest bij Jeroen met mijn dochtertje (inmiddels 4 maanden). De eerste keer omdat zij erg onrustig was en … More een voorkeursligging met haar hoofd naar rechts had. De tweede keer was vanwege heupdysplasie. Na de eerste afspraak merkte ik meteen dat zij veel rustiger was en ook dat zij haar nek veel vrijer kon bewegen. Na de tweede afspraak merkte ik ook verschil, ze was eerst wat meer aan het jammeren bij aanraken maar na een paar dagen kon zij haar benen veel verder spreiden. Over een paar weken weer naar het ziekenhuis voor een echo, hopelijk heeft het effect gehad!Jeroen is heel prettig in de omgang. Hij stelt aan het begin van het consult een aantal vragen en luistert rustig naar je verhaal. Daarna gaat hij aan de slag en doet dit op een hele ontspannen manier. Ik zou Jeroen zeker aanraden als osteopaat.
 • Avatar Marianne Timmers ★★★★★ 8 maanden geleden
  Daar ik al enige mnd last had van tintelende vingers in beiden handen,en fysio niets verlichte,kwam ik na te Google bij Jeroen … More terecht. Zijn website sprak mij erg aan,en het online reserveren verliep prima vd 1e x.Jeroen luisterde goed,én wist vaak al sneller dan ik zelf, waar de klacht zit.Ik had na 2 behandelingen al goed resultaat en na de 3e x was het probleem zo goed als 99% verholpen.Ook zijn kennis over stress en wat het met je organen doet,is door zijn duidelijke uitleg voor mij een eyopener geweest om het nu eens echt echt rustiger aan te doenIk blijf nu in onderhoud bij Jeroen om mijn nek/schouders goed soepel te houden.
 • Avatar Sylvia van den Berg ★★★★★ 9 maanden geleden
  Van de psychotherapeut kreeg ik een advies om bij Jeroen Jonker een afspraak te maken.Dat kon dezelfde week digitaal ingepland … More worden. Snel en duidelijk.Jeroen gaat niet uitgebreid anamnese doen maar hij vraagt de belangrijkste items en gaat beginnen met de behandeling.Tijdens de behandeling vraagt en legt hij duidelijk uit.Bij mij was een fysieke burn-out geconstateerd.Omdat je zelf ook kan helpen met het herstel was het advies proberen te ontspannen door bijvoorbeeld yoga en ook blijven bewegen, wel gedoseerd. Geen stress.Een lichamelijke klacht komt niet in één dag tot stand dus kost het ook wat tijd en geduld om de klacht op te lossen.Ik ben blij met het resultaat, zo ben ik weer in balans en kan binnenkort mijn werkzaamheden hervatten.Bedankt Jeroen.

Veelgestelde vragen

Wat is een osteopaat?

Mijn naam is Jeroen Jonker en als osteopaat ben ik onder meer actief in Abcoude, Amsterdam en Sassenheim. Een osteopaat is iemand die deskundig is op het gebied van beweeglijkheid, en de samenhang tussen alle weefsels in het lichaam. Met deze kennis kan een osteopaat diverse klachten op een veilige en effectieve manier behandelen, zodat deze klachten verlicht of geheel weggenomen worden. De osteopaat gebruikt hiervoor enkel zijn handen.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Welke klachten kan een osteopaat behandelen?

Als osteopaat kan ik allerlei verschillende klachten behandelen. In het bijzonder ben ik gespecialiseerd in het behandelen van de volgende klachten: zwangerschapsproblemen, burn-out, hoofdpijn/migraine, sportblessures, buikpijn en andere maagklachten, rugpijn, nekpijn en schouderpijn.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Wat kost een behandeling voor een osteopaat?

Een intake behandeling kost bij mij 90 euro, voor een behandeling van 45 minuten. Vervolgafspraken (van 30 minuten) kosten daarna 65 euro per afspraak. Mensen met een zorgverzekering met aanvullende dekking komen mogelijk in aanmerking voor vergoeding van deze kosten.

Neem gerust contact op voor meer informatie over mijn tarieven.

Voor wie is osteopathie?

Osteopathie heeft zowel baat voor volwassenen als baby’s en kinderen. Ik ben ook actief als kinderosteopaat en kan door middel van zachte en veilige technieken op zoek gaan naar spanningen, en deze vervolgens verhelpen.

Meer weten? Neem gerust contact op.