Osteopaat in Sassenheim

Woon je in Sassenheim en ben je op zoek naar een osteopaat? Ik heet je dan graag welkom in mijn praktijk: mijn naam is Jeroen Jonker en ik heb een osteopathiepraktijk in het Medisch Centrum Lisse. In dit gezondheidscentrum aan de Nassaustraat 31 in Lisse zitten meerdere zorgverleners onder één dak. Vanuit Sassenheim is het met de auto 10 minuten rijden naar Lisse.

Sta je open voor een kennismaking? Maak dan direct een afspraak voor een eerste osteopathie behandeling nabij Sassenheim. Dit doe je door naar mijn online agenda te gaan en de stappen te volgen. Wil je vooraf een paar vragen stellen aan mij? Ik neem graag de tijd om je meer informatie te geven. Je kunt mij telefonisch bereiken via 06 57 321 921.

Contact opnemen Afspraak maken

  • Gericht op anatomie
  • Denkt mee met jouw problemen
  • Afspraak snel gemaakt

Hoe gaat een osteopaat in Sassenheim te werk?

Als je kampt met chronische klachten, aanhoudende pijn of sportblessures die maar niet overgaan, kan een osteopaat de oorzaak van deze klachten achterhalen. Waarom is de beweeglijk in jouw lichaam verminderd? Dit bewegingsverlies kan pijn en beperking tot gevolg hebben. Daardoor kan de kwaliteit van leven verminderen.

Osteopathie is een behandelmethode waarbij ik als osteopaat in Sassenheim middels gerichte vraagstelling en manueel onderzoek jouw klachten behandel. Onderzoek en behandeling vinden dus plaats vanuit een totaalbenadering van de klacht.

Osteopathie behandeling in Sassenheim

Een osteopaat is in staat om de verminderde beweeglijkheid van bepaalde lichaamsweefsels met hun handen op te sporen. Door middel van speciale technieken maakt een osteopaat deze weefsels weer beweeglijker. Net als bij volwassen, kan er bij kinderen en baby’s ook sprake zijn van bewegingsbeperking. In mijn praktijk behandel ik ook kinderen en baby’s.

Bij een osteopathie behandeling in Sassenheim is het uitgangspunt dat ik het bewegingsverlies voel en bepaal ik of dit in relatie staat tot jouw klachten. Ons lichaam is namelijk een eenheid. Het bewegingsapparaat, orgaansysteem en craniosacrale systeem zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar continu.

Contact opnemen Afspraak maken

Osteopaat in Sassenheim

De prijs van een osteopaat in Sassenheim

Welke tarieven hanteer ik als osteopaat in Sassenheim? De prijs voor de eerste osteopathie behandeling in Sassenheim is 90 euro. Deze behandeling duurt 45 minuten, een kortere afspraak heeft een prijs van 63 euro. Gemiddeld heb je tussen de 3 tot 5 behandelingen nodig. Het intakegesprek voor baby of kind tot 12 jaar kost 75 euro.

Heb jij een aanvullend zorgverzekeringspakket? Dan worden de osteopathie behandelingen gedeeltelijk vergoed. De vergoeding verschilt per verzekering.

Osteopathie in de Bollenstreek

Als osteopaat werk ik in Sassenheim, Lisse, Amsterdam en Abcoude. In deze drie steden heb ik een eigen praktijk. Voor osteopathie in de Bollenstreek kun je bij mij terecht. Naast algemeen osteopaat, ben ik kinderosteopaat en start ik binnenkort met de opleiding tot gecertificeerd sportosteopaat.

Osteopaat in Sassenheim gezocht?

Maak nu een afspraak

Zoek je een goede osteopaat in de buurt van Sassenheim? Maak dan kennis met Jeroen Jonker. Plan een afspraak via mijn online agenda, dan zien we elkaar gauw in het Medisch Centrum Lisse. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt over de behandeling. Ik sta je graag te woord. Mijn telefoonnummer is 06 – 57 32 19 21.

Medisch Centrum Lisse
Nassaustraat 31
2161RJ Lisse

https://www.medischcentrumlisse.nl/

Contact opnemen