Osteopaat in Hillegom

Ben je op zoek naar een osteopaat in Hillegom voor jou of jouw kind? Ik ben osteopaat Jeroen Jonker en ik ontvang jou of jullie dan graag in mijn ruimte van het Medisch Centrum Lisse. Hier ben je van harte welkom, ongeacht jouw leeftijd. Osteopathie is gericht op de anatomie van het lichaam en is een effectieve en veilige methode om pijn te verlichten of weg te nemen.

Wil je een gesprek of een behandeling aangaan? Maak dan een afspraak om kennis te maken. Dit kan vandaag nog via mijn online agenda. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je me telefonisch bereiken op 06 57 321 921.

Contact opnemen Afspraak maken

  • Gericht op anatomie
  • Denkt mee met jouw problemen
  • Afspraak snel gemaakt

Hoe gaat een osteopaat in Hillegom in zijn werk?

Ik ben een deskundige als het gaat om de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het menselijk lichaam. Tijdens een behandeling beoordeel ik dit en kan ik een osteopathie behandeling uitvoeren. Dit is een veilige en effectieve methode om diverse klachten weg te nemen of te verlichten. Hierbij kunt u denken aan hoofdpijn en nekpijn. Een osteopaat mag altijd alleen zijn handen gebruiken tijdens een behandeling.

Osteopathie behandeling in Hillegom voor iedereen

Het kan zijn dat je bewegingsverlies ervaart. Ik ben als osteopaat opgeleid om dit te voelen en om te bepalen of dit in verband staat met jouw klachten. Het kan zijn dat de klachten op een andere plek uiten dan waar ik je behandel. Alles in het lichaam staat namelijk met elkaar in verbinding.

Er zijn diverse lichamelijke klachten die ik kan behandelen als osteopaat in Hillegom. Er is een overzicht van diverse klachten die ik kan behandelen op een rijtje gezet. Deze kan ik verhelpen tijdens een osteopathie behandeling:

  • Zwangerschapsproblemen
  • Burn-out
  • Hoofdpijn/migraine
  • Sportblessures
  • Buikpijn en andere maagklachten
  • Rugpijn, nekpijn en schouderpijn

Contact opnemen Afspraak maken

Osteopaat in Abcoude
Osteopaat in Nieuw-Vennep

Jouw verhaal staat centraal

Ik luister altijd goed naar wat jouw verhaal is en om jouw lichaam te onderzoeken. Daar tegenover staat dat ik jou meer vertel over de achtergrond van jouw problemen. Je kunt namelijk mogelijk ook zelf wat doen aan jouw klachten. Hiermee kun je jouw eigen gezondheid verbeteren en een hogere levenskwaliteit behouden.

Kinder- en babyosteopathie

Naast volwassenen kunnen ook kinderen en baby’s terecht in mijn praktijk. Het kan zijn dat jouw baby last heeft van klachten zoals huilbuien, slaapproblemen of darmkrampjes, of dat jouw kind een blessure heeft opgelopen. Ik ben tevens opgeleid als kinderosteopaat dus ik ben gespecialiseerd in het zoeken naar diverse spanningen in het kinderlichaam. Deze kan ik vervolgens oplossen door middel van zachte technieken, die veilig zijn.

Osteopaat Lisse

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken bij mij als osteopaat in Hillegom? Dat kan via mijn online agenda. Ik ontvang je dan spoedig in het Medisch Centrum Lisse. Heb je eerst nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met me op. Je kunt me bereiken door me te bellen op 06 – 57 32 19 21.

Ik ben als osteopaat ook werkzaam in Abcoude.

Medisch Centrum Lisse
Nassaustraat 31
2161 RJ Lisse

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Wat is een osteopaat?

Mijn naam is Jeroen Jonker en als osteopaat ben ik onder meer actief in Abcoude, Amsterdam en Sassenheim. Een osteopaat is iemand die deskundig is op het gebied van beweeglijkheid, en de samenhang tussen alle weefsels in het lichaam. Met deze kennis kan een osteopaat diverse klachten op een veilige en effectieve manier behandelen, zodat deze klachten verlicht of geheel weggenomen worden. De osteopaat gebruikt hiervoor enkel zijn handen.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Welke klachten kan een osteopaat behandelen?

Als osteopaat kan ik allerlei verschillende klachten behandelen. In het bijzonder ben ik gespecialiseerd in het behandelen van de volgende klachten: zwangerschapsproblemen, burn-out, hoofdpijn/migraine, sportblessures, buikpijn en andere maagklachten, rugpijn, nekpijn en schouderpijn.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Wat kost een behandeling voor een osteopaat?

Een intake behandeling kost bij mij 90 euro, voor een behandeling van 45 minuten. Vervolgafspraken (van 30 minuten) kosten daarna 63 euro per afspraak. Mensen met een zorgverzekering met aanvullende dekking komen mogelijk in aanmerking voor vergoeding van deze kosten.

Neem gerust contact op voor meer informatie over mijn tarieven.

Voor wie is osteopathie?

Osteopathie heeft zowel baat voor volwassenen als baby’s en kinderen. Ik ben ook actief als kinderosteopaat en kan door middel van zachte en veilige technieken op zoek gaan naar spanningen, en deze vervolgens verhelpen.

Meer weten? Neem gerust contact op.