Osteopaat in Hillegom

Ben je op zoek naar een osteopaat in Hillegom voor jou of jouw kind? Ik ben osteopaat Jeroen Jonker en ik ontvang jou of jullie dan graag in mijn ruimte van het Medisch Centrum Lisse. Hier ben je van harte welkom, ongeacht jouw leeftijd. Osteopathie is gericht op de anatomie van het lichaam en is een effectieve en veilige methode om pijn te verlichten of weg te nemen.

Wil je een gesprek of een behandeling aangaan? Maak dan een afspraak om kennis te maken. Dit kan vandaag nog via mijn online agenda. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je me telefonisch bereiken op 06 57 321 921.

Contact opnemen Afspraak maken

 • Gericht op anatomie
 • Denkt mee met jouw problemen
 • Afspraak snel gemaakt

Hoe gaat een osteopaat in Hillegom in zijn werk?

Ik ben een deskundige als het gaat om de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het menselijk lichaam. Tijdens een behandeling beoordeel ik dit en kan ik een osteopathie behandeling uitvoeren. Dit is een veilige en effectieve methode om diverse klachten weg te nemen of te verlichten. Hierbij kunt u denken aan hoofdpijn en nekpijn. Een osteopaat mag altijd alleen zijn handen gebruiken tijdens een behandeling.

Osteopathie behandeling in Hillegom voor iedereen

Het kan zijn dat je bewegingsverlies ervaart. Ik ben als osteopaat opgeleid om dit te voelen en om te bepalen of dit in verband staat met jouw klachten. Het kan zijn dat de klachten op een andere plek uiten dan waar ik je behandel. Alles in het lichaam staat namelijk met elkaar in verbinding.

Er zijn diverse lichamelijke klachten die ik kan behandelen als osteopaat in Hillegom. Er is een overzicht van diverse klachten die ik kan behandelen op een rijtje gezet. Deze kan ik verhelpen tijdens een osteopathie behandeling:

 • Zwangerschapsproblemen
 • Burn-out
 • Hoofdpijn/migraine
 • Sportblessures
 • Buikpijn en andere maagklachten
 • Rugpijn, nekpijn en schouderpijn

Contact opnemen Afspraak maken

Osteopaat Weesp
Osteopaat in Aalsmeer

Jouw verhaal staat centraal

Ik luister altijd goed naar wat jouw verhaal is en om jouw lichaam te onderzoeken. Daar tegenover staat dat ik jou meer vertel over de achtergrond van jouw problemen. Je kunt namelijk mogelijk ook zelf wat doen aan jouw klachten. Hiermee kun je jouw eigen gezondheid verbeteren en een hogere levenskwaliteit behouden.

Kinder- en babyosteopathie

Naast volwassenen kunnen ook kinderen en baby’s terecht in mijn praktijk. Het kan zijn dat jouw baby last heeft van klachten zoals huilbuien, slaapproblemen of darmkrampjes, of dat jouw kind een blessure heeft opgelopen. Ik ben tevens opgeleid als kinderosteopaat dus ik ben gespecialiseerd in het zoeken naar diverse spanningen in het kinderlichaam. Deze kan ik vervolgens oplossen door middel van zachte technieken, die veilig zijn.

Osteopaat Aalsmeer

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken bij mij als osteopaat in Hillegom? Dat kan via mijn online agenda. Ik ontvang je dan spoedig in het Medisch Centrum Lisse. Heb je eerst nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met me op. Je kunt me bereiken door me te bellen op 06 – 57 32 19 21.

Ik ben als osteopaat ook werkzaam in Abcoude.

Medisch Centrum Lisse
Nassaustraat 31
2161 RJ Lisse

Contact opnemen

Wat vinden klanten van Jeroen Jonker?

Osteopaat Lisse | Jeroen Jonker IconOsteopaat Lisse | Jeroen Jonker

Nassaustraat 31, Lisse

5,0 44 reviews

 • Avatar Jamie Ouderdorp ★★★★★ in de afgelopen week
  Wegens langdurige pijnklachten in mijn onderrug/bilspier bij Jeroen terecht gekomen. Iets waar de fysio niet uit kwam, was … More bij Jeroen binnen een half uur 'geregeld'. Nu nergens last meer van en ik ben super tevreden! Heel veel kennis en een goede benadering! Echt een aanrader.
 • Avatar Barbara de Klerk ★★★★★ 6 maanden geleden
  Twee keer langs geweest bij Jeroen met mijn dochtertje (inmiddels 4 maanden). De eerste keer omdat zij erg onrustig was en … More een voorkeursligging met haar hoofd naar rechts had. De tweede keer was vanwege heupdysplasie. Na de eerste afspraak merkte ik meteen dat zij veel rustiger was en ook dat zij haar nek veel vrijer kon bewegen. Na de tweede afspraak merkte ik ook verschil, ze was eerst wat meer aan het jammeren bij aanraken maar na een paar dagen kon zij haar benen veel verder spreiden. Over een paar weken weer naar het ziekenhuis voor een echo, hopelijk heeft het effect gehad!Jeroen is heel prettig in de omgang. Hij stelt aan het begin van het consult een aantal vragen en luistert rustig naar je verhaal. Daarna gaat hij aan de slag en doet dit op een hele ontspannen manier. Ik zou Jeroen zeker aanraden als osteopaat.
 • Avatar Marianne Timmers ★★★★★ 8 maanden geleden
  Daar ik al enige mnd last had van tintelende vingers in beiden handen,en fysio niets verlichte,kwam ik na te Google bij Jeroen … More terecht. Zijn website sprak mij erg aan,en het online reserveren verliep prima vd 1e x.Jeroen luisterde goed,én wist vaak al sneller dan ik zelf, waar de klacht zit.Ik had na 2 behandelingen al goed resultaat en na de 3e x was het probleem zo goed als 99% verholpen.Ook zijn kennis over stress en wat het met je organen doet,is door zijn duidelijke uitleg voor mij een eyopener geweest om het nu eens echt echt rustiger aan te doenIk blijf nu in onderhoud bij Jeroen om mijn nek/schouders goed soepel te houden.
 • Avatar Sylvia van den Berg ★★★★★ 9 maanden geleden
  Van de psychotherapeut kreeg ik een advies om bij Jeroen Jonker een afspraak te maken.Dat kon dezelfde week digitaal ingepland … More worden. Snel en duidelijk.Jeroen gaat niet uitgebreid anamnese doen maar hij vraagt de belangrijkste items en gaat beginnen met de behandeling.Tijdens de behandeling vraagt en legt hij duidelijk uit.Bij mij was een fysieke burn-out geconstateerd.Omdat je zelf ook kan helpen met het herstel was het advies proberen te ontspannen door bijvoorbeeld yoga en ook blijven bewegen, wel gedoseerd. Geen stress.Een lichamelijke klacht komt niet in één dag tot stand dus kost het ook wat tijd en geduld om de klacht op te lossen.Ik ben blij met het resultaat, zo ben ik weer in balans en kan binnenkort mijn werkzaamheden hervatten.Bedankt Jeroen.

Veelgestelde vragen

Wat is een osteopaat?

Mijn naam is Jeroen Jonker en als osteopaat ben ik onder meer actief in Abcoude, Amsterdam en Sassenheim. Een osteopaat is iemand die deskundig is op het gebied van beweeglijkheid, en de samenhang tussen alle weefsels in het lichaam. Met deze kennis kan een osteopaat diverse klachten op een veilige en effectieve manier behandelen, zodat deze klachten verlicht of geheel weggenomen worden. De osteopaat gebruikt hiervoor enkel zijn handen.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Welke klachten kan een osteopaat behandelen?

Als osteopaat kan ik allerlei verschillende klachten behandelen. In het bijzonder ben ik gespecialiseerd in het behandelen van de volgende klachten: zwangerschapsproblemen, burn-out, hoofdpijn/migraine, sportblessures, buikpijn en andere maagklachten, rugpijn, nekpijn en schouderpijn.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Wat kost een behandeling voor een osteopaat?

Een intake behandeling kost bij mij 90 euro, voor een behandeling van 45 minuten. Vervolgafspraken (van 30 minuten) kosten daarna 65 euro per afspraak. Mensen met een zorgverzekering met aanvullende dekking komen mogelijk in aanmerking voor vergoeding van deze kosten.

Neem gerust contact op voor meer informatie over mijn tarieven.

Voor wie is osteopathie?

Osteopathie heeft zowel baat voor volwassenen als baby’s en kinderen. Ik ben ook actief als kinderosteopaat en kan door middel van zachte en veilige technieken op zoek gaan naar spanningen, en deze vervolgens verhelpen.

Meer weten? Neem gerust contact op.