Osteopaat in Nieuw-Vennep

Heb je last van lichamelijke klachten en denk je dat een osteopaat in Nieuw-Vennep verlichting kan brengen? Osteopathie is een veilige en effectieve behandelmethode die draait om beweeglijkheid en de samenhang tussen alle weefsels in het lichaam. Als osteopaat help ik, Jeroen Jonker, jou van de pijn af. De behandelingen geef ik in mijn praktijk in Lisse, in het Medisch Centrum Lisse aan de Nassaustraat 31. Als je woont in Nieuw-Vennep ben je hier binnen een kwartier.

Als osteopaat in Nieuw-Vennep behandel ik zowel volwassenen als kinderen en baby’s in mijn praktijk. Ik nodig je/jullie graag uit om een keer kennis te maken in mijn osteopathiepraktijk. Vraag via mijn online agenda een afspraak aan voor een kennismakingsgesprek en behandeling. Heb je vooraf vragen? Neem dan gerust contact op.

Contact opnemen Afspraak maken

  • Gericht op anatomie
  • Denkt mee met jouw problemen
  • Afspraak snel gemaakt

Goede osteopaat in Nieuw-Vennep

Een osteopaat is opgeleid om de oorzaak van lichamelijke klachten te achterhalen. Hoe komt het dat de beweeglijkheid in het menselijk lichaam is verminderd? Bij een osteopathie behandeling zal ik als jouw osteopaat in Nieuw-Vennep middels gerichte vraagstelling en manueel onderzoek jouw klachten behandelen. Onderzoek en behandeling vinden dus plaats vanuit een totaalbenadering van de klacht.

Praktijk voor osteopathie in Nieuw-Vennep

Een osteopaat is gespecialiseerd om bewegingsverlies te voelen en om te bepalen of dit in relatie staat tot jouw klacht. Als het onderzoek is afgerond en de bewegingsbeperkingen zijn gevonden, dan zal de osteopaat deze beperkingen met zijn handen beïnvloeden. Dit kan betekenen dat ik subtiele, zorgvuldig stimulerende of juist stevige handgrepen uitvoer op de plek waar de klacht zich bevindt.

Welke lichamelijke klachten bij volwassenen behandel ik als osteopaat in Nieuw-Vennep? Hieronder volgt een overzicht met klachten die een osteopaat kan behandelen:

  • Zwangerschapsproblemen
  • Burn-out
  • Hoofdpijn/migraine
  • Sportblessures
  • Buikpijn en andere maagklachten
  • Rugpijn, nekpijn en schouderpijn

Contact opnemen Afspraak maken

Osteopaat in Nieuw-Vennep

Voor baby en kinderen

Kinderen en baby’s kunnen ook baat hebben bij een osteopathie behandeling. Ik werk daarom ook als kinderosteopaat in Nieuw-Vennep. Men zegt vaak dat kinderen en baby’s geen structurele stress en spanningen in hun lichaam kennen omdat ze nog zo jong en flexibel zijn. Maar niets is minder waar. Al bij de geboorte kan een baby veel stress hebben. Die stress zorgt voor spanningen en huilbuien bij je baby. Deze ga ik oplossen door middel van zachte en veilige technieken.

Bij de al wat oudere kinderen met pijntjes onderzoekt een osteopaat of alle weefsels nog voldoende kunnen bewegen.

Osteopathie in de Haarlemmermeer

Als osteopaat behandel ik niet alleen mensen uit Nieuw-Vennep. In mijn praktijk in Lisse verwelkom ik patiënten uit de gehele Haarlemmermeer en de Bollenstreek. Zo ben je ook welkom als je woont in Sassenheim, Hoofddorp, Noordwijk of Hillegom. Daarnaast heb ik nog twee osteopathie praktijken: een in Amsterdam en een in Abcoude.

Osteopaat in Abcoude

Maak kennis met de osteopaat in Nieuw-Vennep

Zoek je een goede osteopaat in de omgeving van Nieuw-Vennep? Kom dan langs in de praktijk van Jeroen Jonker in Lisse. Een afspraak maken is zo geregeld via de online agenda. Ik verlicht graag de pijn voor mijn patiënten. Bij vragen of voor meer informatie mag je me gerust bellen op 06 – 57 32 19 21.

Medisch Centrum Lisse
Nassaustraat 31
2161RJ Lisse

https://www.medischcentrumlisse.nl/

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Wat is een osteopaat?

Mijn naam is Jeroen Jonker en als osteopaat ben ik onder meer actief in Abcoude, Amsterdam en Sassenheim. Een osteopaat is iemand die deskundig is op het gebied van beweeglijkheid, en de samenhang tussen alle weefsels in het lichaam. Met deze kennis kan een osteopaat diverse klachten op een veilige en effectieve manier behandelen, zodat deze klachten verlicht of geheel weggenomen worden. De osteopaat gebruikt hiervoor enkel zijn handen.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Welke klachten kan een osteopaat behandelen?

Als osteopaat kan ik allerlei verschillende klachten behandelen. In het bijzonder ben ik gespecialiseerd in het behandelen van de volgende klachten: zwangerschapsproblemen, burn-out, hoofdpijn/migraine, sportblessures, buikpijn en andere maagklachten, rugpijn, nekpijn en schouderpijn.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Wat kost een behandeling voor een osteopaat?

Een intake behandeling kost bij mij 90 euro, voor een behandeling van 45 minuten. Vervolgafspraken (van 30 minuten) kosten daarna 63 euro per afspraak. Mensen met een zorgverzekering met aanvullende dekking komen mogelijk in aanmerking voor vergoeding van deze kosten.

Neem gerust contact op voor meer informatie over mijn tarieven.

Voor wie is osteopathie?

Osteopathie heeft zowel baat voor volwassenen als baby’s en kinderen. Ik ben ook actief als kinderosteopaat en kan door middel van zachte en veilige technieken op zoek gaan naar spanningen, en deze vervolgens verhelpen.

Meer weten? Neem gerust contact op.