Osteopaat in Nieuw-Vennep

Heb je last van lichamelijke klachten en denk je dat een osteopaat in Nieuw-Vennep verlichting kan brengen? Osteopathie is een veilige en effectieve behandelmethode die draait om beweeglijkheid en de samenhang tussen alle weefsels in het lichaam. Als osteopaat help ik, Jeroen Jonker, jou van de pijn af. De behandelingen geef ik in mijn praktijk in Lisse, in het Medisch Centrum Lisse aan de Nassaustraat 31. Als je woont in Nieuw-Vennep ben je hier binnen een kwartier.

Als osteopaat in Nieuw-Vennep behandel ik zowel volwassenen als kinderen en baby’s in mijn praktijk. Ik nodig je/jullie graag uit om een keer kennis te maken in mijn osteopathiepraktijk. Vraag via mijn online agenda een afspraak aan voor een kennismakingsgesprek en behandeling. Heb je vooraf vragen? Neem dan gerust contact op.

Contact opnemen Afspraak maken

 • Gericht op anatomie
 • Denkt mee met jouw problemen
 • Afspraak snel gemaakt

Goede osteopaat in Nieuw-Vennep

Een osteopaat is opgeleid om de oorzaak van lichamelijke klachten te achterhalen. Hoe komt het dat de beweeglijkheid in het menselijk lichaam is verminderd? Bij een osteopathie behandeling zal ik als jouw osteopaat in Nieuw-Vennep middels gerichte vraagstelling en manueel onderzoek jouw klachten behandelen. Onderzoek en behandeling vinden dus plaats vanuit een totaalbenadering van de klacht.

Praktijk voor osteopathie in Nieuw-Vennep

Een osteopaat is gespecialiseerd om bewegingsverlies te voelen en om te bepalen of dit in relatie staat tot jouw klacht. Als het onderzoek is afgerond en de bewegingsbeperkingen zijn gevonden, dan zal de osteopaat deze beperkingen met zijn handen beïnvloeden. Dit kan betekenen dat ik subtiele, zorgvuldig stimulerende of juist stevige handgrepen uitvoer op de plek waar de klacht zich bevindt.

Welke lichamelijke klachten bij volwassenen behandel ik als osteopaat in Nieuw-Vennep? Hieronder volgt een overzicht met klachten die een osteopaat kan behandelen:

 • Zwangerschapsproblemen
 • Burn-out
 • Hoofdpijn/migraine
 • Sportblessures
 • Buikpijn en andere maagklachten
 • Rugpijn, nekpijn en schouderpijn

Contact opnemen Afspraak maken

Osteopaat in Aalsmeer

Voor baby en kinderen

Kinderen en baby’s kunnen ook baat hebben bij een osteopathie behandeling. Ik werk daarom ook als kinderosteopaat in Nieuw-Vennep. Men zegt vaak dat kinderen en baby’s geen structurele stress en spanningen in hun lichaam kennen omdat ze nog zo jong en flexibel zijn. Maar niets is minder waar. Al bij de geboorte kan een baby veel stress hebben. Die stress zorgt voor spanningen en huilbuien bij je baby. Deze ga ik oplossen door middel van zachte en veilige technieken.

Bij de al wat oudere kinderen met pijntjes onderzoekt een osteopaat of alle weefsels nog voldoende kunnen bewegen.

Osteopathie in de Haarlemmermeer

Als osteopaat behandel ik niet alleen mensen uit Nieuw-Vennep. In mijn praktijk in Lisse verwelkom ik patiënten uit de gehele Haarlemmermeer en de Bollenstreek. Zo ben je ook welkom als je woont in Sassenheim, Hoofddorp, Noordwijk of Hillegom.

Osteopaat Weesp

Maak kennis met de osteopaat in Nieuw-Vennep

Zoek je een goede osteopaat in de omgeving van Nieuw-Vennep? Kom dan langs in de praktijk van Jeroen Jonker in Lisse. Een afspraak maken is zo geregeld via de online agenda. Ik verlicht graag de pijn voor mijn patiënten. Bij vragen of voor meer informatie mag je me gerust bellen op 06 – 57 32 19 21.

Medisch Centrum Lisse
Nassaustraat 31
2161RJ Lisse

https://www.medischcentrumlisse.nl/

Contact opnemen

Wat vinden klanten van Jeroen Jonker?

Osteopaat Lisse | Jeroen Jonker IconOsteopaat Lisse | Jeroen Jonker

Nassaustraat 31, Lisse

5,0 44 reviews

 • Avatar Jamie Ouderdorp ★★★★★ in de afgelopen week
  Wegens langdurige pijnklachten in mijn onderrug/bilspier bij Jeroen terecht gekomen. Iets waar de fysio niet uit kwam, was … More bij Jeroen binnen een half uur 'geregeld'. Nu nergens last meer van en ik ben super tevreden! Heel veel kennis en een goede benadering! Echt een aanrader.
 • Avatar Barbara de Klerk ★★★★★ 6 maanden geleden
  Twee keer langs geweest bij Jeroen met mijn dochtertje (inmiddels 4 maanden). De eerste keer omdat zij erg onrustig was en … More een voorkeursligging met haar hoofd naar rechts had. De tweede keer was vanwege heupdysplasie. Na de eerste afspraak merkte ik meteen dat zij veel rustiger was en ook dat zij haar nek veel vrijer kon bewegen. Na de tweede afspraak merkte ik ook verschil, ze was eerst wat meer aan het jammeren bij aanraken maar na een paar dagen kon zij haar benen veel verder spreiden. Over een paar weken weer naar het ziekenhuis voor een echo, hopelijk heeft het effect gehad!Jeroen is heel prettig in de omgang. Hij stelt aan het begin van het consult een aantal vragen en luistert rustig naar je verhaal. Daarna gaat hij aan de slag en doet dit op een hele ontspannen manier. Ik zou Jeroen zeker aanraden als osteopaat.
 • Avatar Marianne Timmers ★★★★★ 8 maanden geleden
  Daar ik al enige mnd last had van tintelende vingers in beiden handen,en fysio niets verlichte,kwam ik na te Google bij Jeroen … More terecht. Zijn website sprak mij erg aan,en het online reserveren verliep prima vd 1e x.Jeroen luisterde goed,én wist vaak al sneller dan ik zelf, waar de klacht zit.Ik had na 2 behandelingen al goed resultaat en na de 3e x was het probleem zo goed als 99% verholpen.Ook zijn kennis over stress en wat het met je organen doet,is door zijn duidelijke uitleg voor mij een eyopener geweest om het nu eens echt echt rustiger aan te doenIk blijf nu in onderhoud bij Jeroen om mijn nek/schouders goed soepel te houden.
 • Avatar Sylvia van den Berg ★★★★★ 9 maanden geleden
  Van de psychotherapeut kreeg ik een advies om bij Jeroen Jonker een afspraak te maken.Dat kon dezelfde week digitaal ingepland … More worden. Snel en duidelijk.Jeroen gaat niet uitgebreid anamnese doen maar hij vraagt de belangrijkste items en gaat beginnen met de behandeling.Tijdens de behandeling vraagt en legt hij duidelijk uit.Bij mij was een fysieke burn-out geconstateerd.Omdat je zelf ook kan helpen met het herstel was het advies proberen te ontspannen door bijvoorbeeld yoga en ook blijven bewegen, wel gedoseerd. Geen stress.Een lichamelijke klacht komt niet in één dag tot stand dus kost het ook wat tijd en geduld om de klacht op te lossen.Ik ben blij met het resultaat, zo ben ik weer in balans en kan binnenkort mijn werkzaamheden hervatten.Bedankt Jeroen.

Veelgestelde vragen

Wat is een osteopaat?

Mijn naam is Jeroen Jonker en als osteopaat ben ik onder meer actief in Abcoude, Amsterdam en Sassenheim. Een osteopaat is iemand die deskundig is op het gebied van beweeglijkheid, en de samenhang tussen alle weefsels in het lichaam. Met deze kennis kan een osteopaat diverse klachten op een veilige en effectieve manier behandelen, zodat deze klachten verlicht of geheel weggenomen worden. De osteopaat gebruikt hiervoor enkel zijn handen.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Welke klachten kan een osteopaat behandelen?

Als osteopaat kan ik allerlei verschillende klachten behandelen. In het bijzonder ben ik gespecialiseerd in het behandelen van de volgende klachten: zwangerschapsproblemen, burn-out, hoofdpijn/migraine, sportblessures, buikpijn en andere maagklachten, rugpijn, nekpijn en schouderpijn.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Wat kost een behandeling voor een osteopaat?

Een intake behandeling kost bij mij 90 euro, voor een behandeling van 45 minuten. Vervolgafspraken (van 30 minuten) kosten daarna 65 euro per afspraak. Mensen met een zorgverzekering met aanvullende dekking komen mogelijk in aanmerking voor vergoeding van deze kosten.

Neem gerust contact op voor meer informatie over mijn tarieven.

Voor wie is osteopathie?

Osteopathie heeft zowel baat voor volwassenen als baby’s en kinderen. Ik ben ook actief als kinderosteopaat en kan door middel van zachte en veilige technieken op zoek gaan naar spanningen, en deze vervolgens verhelpen.

Meer weten? Neem gerust contact op.