Osteopaat in Noordwijk en omgeving

Osteopaat in Noordwijk gezocht voor jezelf of voor bijvoorbeeld je kind? Maak kennis met Jeroen Jonker. Ik verwelkom jou of jullie in mijn praktijk in de omgeving van Noordwijk, in Lisse om precies te zijn. Ik behandel patiënten van allerlei leeftijden in mijn praktijk. Tijdens een behandeling in het ‘Medisch centrum’ richten we ons op de anatomie van jouw lichaam en beoordeel ik de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels van het lichaam. Neem contact op voor meer informatie of maak meteen een afspraak.

Contact opnemen Afspraak maken

 • Gericht op anatomie
 • Denkt mee met jouw problemen
 • Afspraak snel gemaakt

Jeroen Jonker, ervaren osteopaat nabij Noordwijk

Ik ben Jeroen Jonker, een osteopaat werkzaam in de omgeving van Noordwijk. Ik ben deskundige in de boordeling van de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van alle weefsels die voorkomen in je lichaam. Osteopathie biedt uitkomst bij een verscheidenheid aan klachten, zoals bij bijvoorbeeld rug- en nekklachten. Het is een geheel veilige en effectieve methode voor het verlichten van klachten, waarbij alleen de handen mogen worden gebruikt.

Osteopathie biedt uitkomst bij een verscheidenheid aan klachten, waaronder:

 • Zwangerschapsproblemen
 • Burn-out
 • Hoofdpijn/migraine
 • Sportblessures
 • Buikpijn en andere maagklachten
 • Rugpijn, nekpijn en schouderpijn

Osteopathie behandeling

Een osteopaat is getraind op het herkennen van bewegingsverlies, maar moet daarentegen ook kunnen bepalen of dit bewegingsverlies verband houdt met de klachten die jij of je kind ervaart. Omdat alles in je lichaam in verbinding staat, bevinden de klachten en de plek die ik behandel middels osteopathie niet op dezelfde plek. Er komen hier geen medicijnen te pas bij osteopathie, ik maak alleen gebruik van mijn handen.

Contact opnemen Afspraak maken

Een osteopaat in Hoofddorp drukt tegen de rug van een vrouw
Osteopaat in Aalsmeer

Tarieven

Een intake behandeling duurt ongeveer 45 minuten en kost € 95-,. Iedere vervolgbehandeling duurt 30 minuten en kost € 65-, per behandeling. Hoeveel behandeling uiteindelijk nodig zijn, is afhankelijk van de aard van de klacht. In het algemeen ligt dat aantal zeer laag. In de meeste gevallen wordt osteopathie gedeeltelijk vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Omdat de vergoeding verschilt per pakket en per zorgverzekeringsmaatschappij, raden we altijd aan om de voorwaarden van je zorgverzekeringsmaatschappij te controleren. Zo kun je tegenvallers voorkomen.

 Medisch centrum Lisse

Mijn praktijk is goed bereikbaar voor hen die in de buurt van Lisse wonen.  Zo is de praktijk goed bereikbaar vanuit Noordwijk, maar ook vanuit Sassenheim, Hillegom en Nieuw-Vennep.

Osteopaat Aalsmeer

Maak een afspraak voor een behandeling

Heb je hoofdpijn, nekpijn of een van de andere klachten waarbij osteopathie uitkomst biedt? Maak dan een afspraak voor een behandeling in Lisse. Je kunt heel eenvoudig een afspraak maken met gebruik van de agenda die je op mijn website vindt.

Wil je meer weten over wat ik voor je kan betekenen? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden, dus neem gerust contact op. Bel naar 06 – 57 32 19 21 of stuur een e-mail naar info@jeroenjonker.nl.

Contact opnemen

Wat vinden klanten van Jeroen Jonker?

Osteopaat Lisse | Jeroen Jonker IconOsteopaat Lisse | Jeroen Jonker

Nassaustraat 31, Lisse

5,0 44 reviews

 • Avatar Jamie Ouderdorp ★★★★★ in de afgelopen week
  Wegens langdurige pijnklachten in mijn onderrug/bilspier bij Jeroen terecht gekomen. Iets waar de fysio niet uit kwam, was … More bij Jeroen binnen een half uur 'geregeld'. Nu nergens last meer van en ik ben super tevreden! Heel veel kennis en een goede benadering! Echt een aanrader.
 • Avatar Barbara de Klerk ★★★★★ 6 maanden geleden
  Twee keer langs geweest bij Jeroen met mijn dochtertje (inmiddels 4 maanden). De eerste keer omdat zij erg onrustig was en … More een voorkeursligging met haar hoofd naar rechts had. De tweede keer was vanwege heupdysplasie. Na de eerste afspraak merkte ik meteen dat zij veel rustiger was en ook dat zij haar nek veel vrijer kon bewegen. Na de tweede afspraak merkte ik ook verschil, ze was eerst wat meer aan het jammeren bij aanraken maar na een paar dagen kon zij haar benen veel verder spreiden. Over een paar weken weer naar het ziekenhuis voor een echo, hopelijk heeft het effect gehad!Jeroen is heel prettig in de omgang. Hij stelt aan het begin van het consult een aantal vragen en luistert rustig naar je verhaal. Daarna gaat hij aan de slag en doet dit op een hele ontspannen manier. Ik zou Jeroen zeker aanraden als osteopaat.
 • Avatar Marianne Timmers ★★★★★ 8 maanden geleden
  Daar ik al enige mnd last had van tintelende vingers in beiden handen,en fysio niets verlichte,kwam ik na te Google bij Jeroen … More terecht. Zijn website sprak mij erg aan,en het online reserveren verliep prima vd 1e x.Jeroen luisterde goed,én wist vaak al sneller dan ik zelf, waar de klacht zit.Ik had na 2 behandelingen al goed resultaat en na de 3e x was het probleem zo goed als 99% verholpen.Ook zijn kennis over stress en wat het met je organen doet,is door zijn duidelijke uitleg voor mij een eyopener geweest om het nu eens echt echt rustiger aan te doenIk blijf nu in onderhoud bij Jeroen om mijn nek/schouders goed soepel te houden.
 • Avatar Sylvia van den Berg ★★★★★ 9 maanden geleden
  Van de psychotherapeut kreeg ik een advies om bij Jeroen Jonker een afspraak te maken.Dat kon dezelfde week digitaal ingepland … More worden. Snel en duidelijk.Jeroen gaat niet uitgebreid anamnese doen maar hij vraagt de belangrijkste items en gaat beginnen met de behandeling.Tijdens de behandeling vraagt en legt hij duidelijk uit.Bij mij was een fysieke burn-out geconstateerd.Omdat je zelf ook kan helpen met het herstel was het advies proberen te ontspannen door bijvoorbeeld yoga en ook blijven bewegen, wel gedoseerd. Geen stress.Een lichamelijke klacht komt niet in één dag tot stand dus kost het ook wat tijd en geduld om de klacht op te lossen.Ik ben blij met het resultaat, zo ben ik weer in balans en kan binnenkort mijn werkzaamheden hervatten.Bedankt Jeroen.

Veelgestelde vragen

Wat is een osteopaat?

Mijn naam is Jeroen Jonker en als osteopaat ben ik onder meer actief in Abcoude, Amsterdam en Sassenheim. Een osteopaat is iemand die deskundig is op het gebied van beweeglijkheid, en de samenhang tussen alle weefsels in het lichaam. Met deze kennis kan een osteopaat diverse klachten op een veilige en effectieve manier behandelen, zodat deze klachten verlicht of geheel weggenomen worden. De osteopaat gebruikt hiervoor enkel zijn handen.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Welke klachten kan een osteopaat behandelen?

Als osteopaat kan ik allerlei verschillende klachten behandelen. In het bijzonder ben ik gespecialiseerd in het behandelen van de volgende klachten: zwangerschapsproblemen, burn-out, hoofdpijn/migraine, sportblessures, buikpijn en andere maagklachten, rugpijn, nekpijn en schouderpijn.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Wat kost een behandeling voor een osteopaat?

Een intake behandeling kost bij mij 90 euro, voor een behandeling van 45 minuten. Vervolgafspraken (van 30 minuten) kosten daarna 65 euro per afspraak. Mensen met een zorgverzekering met aanvullende dekking komen mogelijk in aanmerking voor vergoeding van deze kosten.

Neem gerust contact op voor meer informatie over mijn tarieven.

Voor wie is osteopathie?

Osteopathie heeft zowel baat voor volwassenen als baby’s en kinderen. Ik ben ook actief als kinderosteopaat en kan door middel van zachte en veilige technieken op zoek gaan naar spanningen, en deze vervolgens verhelpen.

Meer weten? Neem gerust contact op.