Ervaren osteopaat in Noordwijkerhout

Osteopaat in Noordwijkerhout nodig voor jezelf, of voor een ander? Ik ben Jeroen Jonker, een ervaren osteopaat die jarenlange ervaring heeft in het vak. In mijn praktijk behandel ik patiënten van allerlei leeftijden, van jong tot oud. Tijdens een osteopathie behandeling in mijn praktijk in Lisse richten we ons te allen tijde op de anatomie van het lichaam, om zo de beweeglijkheid en onderlinge samenhang van de weefsels in het lichaam te beoordelen. Maak meteen een afspraak bij een van de twee vestigingen, of neem eerst contact op voor het bespreken van de mogelijkheden van osteopathie.

Contact opnemen Afspraak maken

 • Gericht op anatomie
 • Denkt mee met jouw problemen
 • Afspraak snel gemaakt

Osteopaat nabij Hoofddorp

Een osteopaat in Hoofddorp onderzoekt waar de klachten precies vandaan komen. Hierbij kunt u denken aan klachten zoals rug- en nekklachten, maar ook aan hoofdpijn en maagklachten. Vervolgens zorg ik ervoor dat de zachte weefsels in het lichaam die de klachten veroorzaken, ontspannen en weer soepel worden. Bij deze geheel veilige en effectieve methode voor het verlichten van klachten, maak ik alleen gebruik van mijn handen. Je kunt een afspraak maken voor behandeling in mijn praktijk in Lisse, of in Abcoude.

Ik kan als osteopaat in Hoofddorp en omgeving uitkomst bieden bij:

 • Zwangerschapsproblemen
 • Burn-out
 • Hoofdpijn/migraine
 • Sportblessures
 • Buikpijn en andere maagklachten
 • Rugpijn, nekpijn en schouderpijn

Osteopathie behandeling

Tijdens de osteopathie behandeling maak ik de weefsels op een rustige manier los met mijn handen. De kans bestaat dat ik middels osteopathie een plek behandel waar jij geen klachten hebt. Dat klopt. Tijdens het achterhalen van de oorzaak van de klachten middels osteopathie bekijk ik het lichaam als geheel. Vaak zit de oorzaak van de klachten niet op de plek waar je symptomen ervaart, waardoor de kans groot is dat ik een andere plek behandel dan je in eerste instantie zou denken.

Doorgaans merk je na 3 tot 4 behandelingen dat er verbetering is, al zijn voor het behandelen van de klachten doorgaans 4 a 6 behandelingen nodig. Echter kan herstel in sommige gevallen langer op zich laten wachten, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een hardnekkige of langdurige klacht.

Afspraak maken

Een osteopaat in Hoofddorp drukt tegen de rug van een vrouw

 

Maak een afspraak voor een osteopathie behandeling

Ervaar je misschien klachten zoals maagpijn, hoofdpijn, of heb je last van een sportblessure? Maak een afspraak voor een behandeling. De praktijk is gevestigd in  Lisse. Het maken van een afspraak is heel gemakkelijk, hiervoor kan je gebruik maken van de agenda die je terugvindt op mijn website.

Heb je een vraag over de behandelingen die ik aanbied in de praktijk, of over een vergoeding van je zorgverzekeringsmaatschappij? Geen probleem, neem gerust contact op voor meer informatie. Bel gerust naar 06 – 57 32 19 21 of stuur een e-mail. Vervolgens neem ik zo snel mogelijk contact op om je te woord te staan.

Naast in Hoofddorp, ben ik ook werkzaam als osteopaat in Nieuw Vennep, Sassenheim, Hillegom, Noordwijk.

Contact opnemen

Wat vinden klanten van Jeroen Jonker?

Osteopaat Lisse | Jeroen Jonker IconOsteopaat Lisse | Jeroen Jonker

Nassaustraat 31, Lisse

5,0 44 reviews

 • Avatar Jamie Ouderdorp ★★★★★ in de afgelopen week
  Wegens langdurige pijnklachten in mijn onderrug/bilspier bij Jeroen terecht gekomen. Iets waar de fysio niet uit kwam, was … More bij Jeroen binnen een half uur 'geregeld'. Nu nergens last meer van en ik ben super tevreden! Heel veel kennis en een goede benadering! Echt een aanrader.
 • Avatar Barbara de Klerk ★★★★★ 6 maanden geleden
  Twee keer langs geweest bij Jeroen met mijn dochtertje (inmiddels 4 maanden). De eerste keer omdat zij erg onrustig was en … More een voorkeursligging met haar hoofd naar rechts had. De tweede keer was vanwege heupdysplasie. Na de eerste afspraak merkte ik meteen dat zij veel rustiger was en ook dat zij haar nek veel vrijer kon bewegen. Na de tweede afspraak merkte ik ook verschil, ze was eerst wat meer aan het jammeren bij aanraken maar na een paar dagen kon zij haar benen veel verder spreiden. Over een paar weken weer naar het ziekenhuis voor een echo, hopelijk heeft het effect gehad!Jeroen is heel prettig in de omgang. Hij stelt aan het begin van het consult een aantal vragen en luistert rustig naar je verhaal. Daarna gaat hij aan de slag en doet dit op een hele ontspannen manier. Ik zou Jeroen zeker aanraden als osteopaat.
 • Avatar Marianne Timmers ★★★★★ 8 maanden geleden
  Daar ik al enige mnd last had van tintelende vingers in beiden handen,en fysio niets verlichte,kwam ik na te Google bij Jeroen … More terecht. Zijn website sprak mij erg aan,en het online reserveren verliep prima vd 1e x.Jeroen luisterde goed,én wist vaak al sneller dan ik zelf, waar de klacht zit.Ik had na 2 behandelingen al goed resultaat en na de 3e x was het probleem zo goed als 99% verholpen.Ook zijn kennis over stress en wat het met je organen doet,is door zijn duidelijke uitleg voor mij een eyopener geweest om het nu eens echt echt rustiger aan te doenIk blijf nu in onderhoud bij Jeroen om mijn nek/schouders goed soepel te houden.
 • Avatar Sylvia van den Berg ★★★★★ 9 maanden geleden
  Van de psychotherapeut kreeg ik een advies om bij Jeroen Jonker een afspraak te maken.Dat kon dezelfde week digitaal ingepland … More worden. Snel en duidelijk.Jeroen gaat niet uitgebreid anamnese doen maar hij vraagt de belangrijkste items en gaat beginnen met de behandeling.Tijdens de behandeling vraagt en legt hij duidelijk uit.Bij mij was een fysieke burn-out geconstateerd.Omdat je zelf ook kan helpen met het herstel was het advies proberen te ontspannen door bijvoorbeeld yoga en ook blijven bewegen, wel gedoseerd. Geen stress.Een lichamelijke klacht komt niet in één dag tot stand dus kost het ook wat tijd en geduld om de klacht op te lossen.Ik ben blij met het resultaat, zo ben ik weer in balans en kan binnenkort mijn werkzaamheden hervatten.Bedankt Jeroen.

Veelgestelde vragen

Wat is een osteopaat?

Mijn naam is Jeroen Jonker en als osteopaat ben ik onder meer actief in Abcoude, Amsterdam en Sassenheim. Een osteopaat is iemand die deskundig is op het gebied van beweeglijkheid, en de samenhang tussen alle weefsels in het lichaam. Met deze kennis kan een osteopaat diverse klachten op een veilige en effectieve manier behandelen, zodat deze klachten verlicht of geheel weggenomen worden. De osteopaat gebruikt hiervoor enkel zijn handen.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Welke klachten kan een osteopaat behandelen?

Als osteopaat kan ik allerlei verschillende klachten behandelen. In het bijzonder ben ik gespecialiseerd in het behandelen van de volgende klachten: zwangerschapsproblemen, burn-out, hoofdpijn/migraine, sportblessures, buikpijn en andere maagklachten, rugpijn, nekpijn en schouderpijn.

Meer weten? Neem gerust contact op.

Wat kost een behandeling voor een osteopaat?

Een intake behandeling kost bij mij 90 euro, voor een behandeling van 45 minuten. Vervolgafspraken (van 30 minuten) kosten daarna 65 euro per afspraak. Mensen met een zorgverzekering met aanvullende dekking komen mogelijk in aanmerking voor vergoeding van deze kosten.

Neem gerust contact op voor meer informatie over mijn tarieven.

Voor wie is osteopathie?

Osteopathie heeft zowel baat voor volwassenen als baby’s en kinderen. Ik ben ook actief als kinderosteopaat en kan door middel van zachte en veilige technieken op zoek gaan naar spanningen, en deze vervolgens verhelpen.

Meer weten? Neem gerust contact op.